Förbättra din intjäning på betting genom spelsätt

Förbättra din intjäning på betting genom spelsätt

Spelsätt, spelmarknad, bettingmarknad, kärt barn har många namn. Betting har gått från att spela på vem som vinner en fotbollsmatch till att spela på nästa hörna eller om antalet gula kort. Spelsätten har ökat vilket ger spelare bättre möjligheter att tjäna pengar.

Det har länge varit omöjligt att spela med olika spelsätt eller spelmarknader på samma match, men efter coolbets lansering av ”skapa ditt spel”, AKA betbuilder, så kan spelare göra detta. I dagsläget erbjuder de flesta spelbolag olika varianter av betbuilders för att göra det möjligt för dig att satsa på en match med olika spelsätt för att maximera din avkastning. Låt säga att du vill spela på en fotbollsmatch med lag X och lag Y. Lag X ger 2.0 gånger pengarna och lag Y 3.1 gånger pengarna, men du känner att oddsen är helt felprisatt och väljer att lägga ett spel på lag X. Genom användningen av spelsätt i samma kupong kan du då också välja att betta på att det blir mer än 2 mål i matchen och därmed få högre odds.

Genom gedigen kunskap och bra bankroll management kan användningen av olika spelsätt i samma match ge en extra edge och därmed en bättre möjlighet att maximera sin intjäning inom betting. Men detta förutsätter att man har koll på alla spelsätt som finns och vad dess begränsningar och styrkor är, utan detta kan resultatet bli katastrofalt.