Intimprodukter

Dildolistan är en svensk sajt med mängder av sexleksaker. Men de har inte bara vibratorer, dildosar och andra vuxenleksaker för kvinnor – de har även leksaker för män. Ett exempel på en sådan är de produkter som faller inom kategorin lösvaginor. Ett populärt varumärke inom denna kategori är Fleshlight.

Men vad är egentligen en Fleshlight och hur kan den vara till hjälp för pilska män? Fortsätt att läsa så får du svaren på dessa bägge frågor!

Dildolistan har flera olika lösvaginor

Fleshlight är ett varumärke för lösvaginor som kom till stånd till följd av en man och dennes frus graviditet. Mannen ifråga var nämligen väldigt pilsk medan hans fru var gravid och försökte ersätta det traditionella samlaget med något annat. För deras läkare hade nämligen avrått dem från att ha samlag. Detta var så tidigt som 1995 och det tog faktiskt inte mer än två år innan produktionen av den första modellen hade påbörjats.

Hos Dildolistan hittar du i dagsläget två lösvaginor av märket Fleshlight. Nu som i produktens begynnelse rör det sig om en diskret produkt som mer liknar en ficklampa än något annat. Denna diskretion var också ett av de främsta motiven med produkten förutom att också vara en skön sexleksak för män. Uppfinnaren lyckades med bägge dessa ändamål och har under årens lopp hunnit vidareutveckla sin produkt och släpp flertalet uppföljare till originalet.

Fördelarna med en Fleshlight

Så varför skulle då vilja köpa en Fleshlight via Dildolistan? Denna produkt har flera fördelar för män och deras sexuella hälsa.

Lösvaginan har bland annat fördelarna att den:

  • Förbättrar prostatans funktion och stärker musklerna i bäckenbotten genom onani. Regelbunden onani kan även vara till hjälp för män som lider av erektil dysfunktion.
  • Sänker stressnivåerna i kroppen i samband med att du kommer. Kroppen fylls då av hormoner som får dig att må bra. Dessa kan ha en stresslindrande effekt och samtidigt göra dig lyckligare.
  • Ersätter sedvanligt samlag. Detta gör denna produkt förmodligen bättre än någon annan. Faktum är att dagens lösvaginor inte bara kan ge samma känsla som vaginella samlag utan även återskapa känslan av oral- och analsex.

Så passa på att spana in Fleshlight hos Dildolistan.se!