Kroppsstrumpornas tre pelare

Det finns extremt få människor som skulle säga emot att kroppsstrumpor är bland det bästa som finns för att betona kvinnans allra vackraste former. De ofta detaljrika mönstren och eftertänksamt placerade öppningarna kittlar sinnet på ett sätt som inte kan uppnås av en helt naken kropp. Precis som namnet antyder är en kroppsstrumpa som en strumpa, men den täcker hela kroppen. Dock kvarstår frågan "vad är det som gör detta plagg så speciellt?".
Det finns ett enormat antal svar, men det som tydligast utmärker kroppsstrumpan och dess lockelse är följsamhet. Den sitter åt, följer dina kurvor perfekt och hjälper till med inte så smickrande detaljer. Dessutom är öppen gren nästan en standard, så när det hettar till slipper du krångla dig ur den, utan kan lämna den på för lite extra krydda.

Kroppsstrumpor är idag ett av de bäst säljande plaggen i branschen och massvis av märken har börjat tillverka dem själva. Sen finns det märken som istället för att hoppa på tåget satt i loket och styrde det till popularitet.
Livia Corsetti är en polsk tillverkare som gjort mycket för underkläder överlag, men deras sortiment definieras speciellt av deras stora antal modeller av just kroppsstrumpor. Vanligast är att de använder standardfärgerna svart, vitt och rött, men deras utbud hålls fräscht tack vare regelbundna releaser av nya modeller.

 

Ett annat polskt märke som hjälpt kroppsstrumpans framgång är Obsessive. Det finns inte riktigt samma kreativitet i designerna som i Livias produkter, men det balanseras ut av att de rent kvalitetsmässigt är bäst i Europa. Dessutom gör Obsessive inte sina kroppsstrumpor i One Size, utan delar upp det i S/M och L/XL.

 

Tycker du att standardfärgerna och mönstren är lite tråkiga? Vill du vara ännu lite hetare? Då är Chilirose märket för dig. Allsköns färgglada designer och mönster strömmar ut från denna tillverkare, och känner du dig exotisk kommer du bli glad att hitta gult, rosa och grönt i urvalet.