Lyx- eller budgetunderkläder?

Precis som med allt annat finns det en stor klyfta mellan kvalitet och kvalitet i underklädesbranschen. En trosa köpt ur "3 för 2"-korgen kan sitta perfekt, men något i stil med en uppsättning från Fleur of England eller Agent Provocateur ligger på en helt annan nivå.

Victoria's Secret är det första många som läser detta kommer tänka när lyxunderkläder nämns. Victoria's Secret är, trots dess enorma spridning, ett märke som landar någonstans mellan lyx och budgetvaror och passar bra till de som vill ha fantastiskt vackra designer till okej priser. Sedan det grundades 1977 har det vuxit till världens största underklädesmärke, och är idag ett av de få nästan alla kommer känna igen namnet på.

Agent Provocateur är märket för dig som vill ha de lyxigaste av lyxiga underkläder av finaste spets och silke. Namnet är inte ett dugg vilseledande; provocerande är precis vad du får, med den ena designen sexigare än den andra. Här får du toppkvalitet för varenda en av de många kronorna du kommer lägga. På de tjugo åren som gått sedan det grundades har märket blivit känt som det ultimata uttrycket för dekadens i sovrummet.

Självklart är det inte realistiskt att ha bara lyxunderkläder; den tanken är reserverad för dem som har för mycket pengar för sitt eget bästa. Därför får man hitta en balans mellan kostnad och lyx. Även om de billigare underkläderna sitter bra får man unna sig något ibland. Det är där Axami kommer in. Axami är ett polskt märke som tillverkar vackra underkläder av hög kvalitet till rimliga priser. De åstadkommer den perfekta balansen mellan lyx och en hälsosam plånbok med snygga designer som eggar fantasin precis tillräckligt mycket.
Till skillnad från Victoria's Secret och Agent Provocateur har inte Axami en egen butik på internet, utan säljer via butiker som köper av deras sortiment. Ett av de främsta exemplen i Sverige är Katsumi, som säljer alla möjliga damunderkläder, från riktigt lyxigt till mellansegment och budgetnivå.