Panos Emporios samarbeten över åren

Panos Emporio känner nästan alla till: Ett unikt bikinimärke i Sverige med en väldigt egen stil, en förebild för designers som planerar att ta sig in i branschen och en stor hjälp för modeller på väg mot toppen.
Men det är inte bara lovande modeller som samarbetar med Panos. Några av Sveriges då största kändisar har poserat och/eller representerat märket.


Victoria Silvstedt är, trots att hennes kändisskap idag inte är riktigt lika skinande, ett av de största samarbeten Panos Emporio haft. Hon har varit en del av Fröken Sverige, Miss World och alla favorit-tidning Playboy. Hennes storhetstid var mitten av 90-talet, vilket var precis då Panos Emporio började få upp ångan på riktigt; speciellt 1996 med tioårsjubileet och lanseringen av signaturplagget Paillot.


Under samma period var Dr Alban också väldigt stor, speciellt efter singeln "It's My Life". Han började blygsamt som DJ, upptäcktes av rätt person och fick ett snabbt lyft till kändisskap. Då tog Panos Emporio chansen att samarbeta med honom också, till stor fördel för båda parter.


Sist, och långt ifrån minst är Traci Bingham. Förutom småroller i musikvideos och gästroller i Fresh Prince in Bel Air har hon haft en huvudroll i den enormt stora 90-talsserien Baywatch. 1999 lyckades Panos få henne till ett väldigt fördelaktigt samarbete, med fantastiskt vackra resultat.